Machines

Maak kennis met ons machinepark.

Lasersnijden & lasermarkeren

Onze ultramoderne CNC lasersnijmachine (Eurolaser) zorgt voor een optimale nauwkeurigheid, luxe afwerking en optimale plaat indeling. Daarbij produceren we efficiënt door de meerdere bewerkingen in een arbeidsgang. Het werkbereik van de lasermachine is 3200 x 2200mm .

CNC Frezen

Voor uiterst precies en optimaal frezen van plaatmateriaal beschikt Rembrands over twee geavanceerde CNC-bewerkingscentra van 3100 x 2100mm.

Zagen

Onze CNC-gestuurde opdeel zaagmachine van 4200 x 2500mm zaagt ongekend nauwkeurig. Met deze zaagmachine kunnen we zagen onder een hoek van 0° tot 45°, met een maximale lengte van 3200mm.

Lijmen

Alle lijmdisciplines worden bij Rembrands toegepast, waaronder het UV lijmen. Dit vindt plaats in een geconditioneerde lijmafdeling. Hier verlijmen we de in de ovens getemperde kunststof onderdelen tot sublieme eindproducten.

Digitaal drukken & zeefdrukken

Onze digitale vlakbedprinters printen uw afbeelding of logo met hoge resolutie en uiterste precisie op alle denkbare materialen.

Ovens

Rembrands beschikt over een verwarmingsoven, waarmee we kunststoffen of gebogen onderdelen temperen zodat er spanningsvrij verlijmd kan worden. Met deze oven produceren wij ook onderdelen en eindproducten voor onze industrieklanten.

Buigen

Voor het buigen van de materialen beschikt Rembrands over een range buigbanken (8) die van dikke platen tot dunne folie verwarmt, om vervolgens in een mal gebogen te worden.

Montage

We beschikken over een goed uitgeruste montageafdeling waar alle onderdelen worden verzameld en gemonteerd. Ongekend oog voor detail maakt hier het verschil.

Verpakken

Alle producten worden met zorg verpakt en naar wens voorzien van uw kenmerk.

Kwaliteitscontrole

Kwaliteit is voor u en voor ons cruciaal. Tijdens ons productieproces komt elk product meerdere controlepunten tegen. Voordat we de producten naar u op transport zetten is nog een laatste controlemoment.  Zo bent u altijd verzekerd van een perfect product.

Vraag of uitdaging? Onze experts staan voor u klaar!

Wij geven vorm aan uw ambitie. Neem gerust contact met ons op.

Menu