Machines

Maak kennis met ons machinepark.

Lasersnijden en lasermarkeren

Kunststof zoals acrylaat leent zich uitstekend om te lasersnijden en lasergraveren. Met onze ultramoderne CNC lasersnijmachines (Eurolaser) laseren met behulp van een AutoCAD tekening optimaal.

CNC Frezen

Kunststof plaatmateriaal laten frezen? Dat realiseren we uiterst precies. We maken gebruik van twee geavanceerde CNC-bewerkingscentra van 3100 x 2100mm. Platen en blokken frezen we tot een dikte van 75mm.

Digitaal printen

Uw afbeelding of logo in fullcolour en high-resolution? Onze digitale vlakbedprinters printen uw tot een formaat van 1300*2500mm, met een dikte tot 40mm. In combinatie met onze lasermachines en freesmachines kunnen we bijna alles voor u creëren.

Zagen

Rembrands is gespecialiseerd in het op maat zagen van kunststof. Dat doen we ongekend nauwkeurig, dankzij onze CNC-gestuurde opdeel zaagmachine van 4200 x 2500mm. We werken onder een hoek van 0° tot 45°, met een maximale lengte van 3200mm.

Lijmen

Bij Rembrands beheersen we alle lijmdisciplines, zoals UV lijmen en 2K lijmen. In onze geconditioneerde lijmafdeling verlijmen we de in ovens getemperde kunststof-onderdelen tot sublieme eindproducten.

Buigen

Dagelijks werken we met hoogwaardige buigbanken en stralers. Dankzij de gelijkmatige warmteverdeling kunnen wij kunststoffen met een lengte van 3 mm tot 3.050 mm warmbuigen. Tot een lengte van 2.400 mm is het ook mogelijk om koud te zetten.

Polijsten

Op zoek naar een briljante en glanzende afwerking van uw producten? Onze diamant polijstmachine staat garant voor een briljante afwerking. Verder kunnen we vlampolijsten en handmatig polijsten.

Boren en tappen

Wij voorzien diverse soorten kunststof van gaten door te boren. Ook in tappen en snijden zijn we gespecialiseerd. Wilt u een hele serie laten bewerken, of kiest uw juist voor een uniek exemplaar? Rembrands verzorgt het voor u.

Stansen

Wat uw ontwerp ook is, wij zorgen voor het beste stanswerk in kunststof en andere materialen. Dankzij de skills van ons team en ons uitgebreide machinepark werken we tot op de tiende millimeter nauwkeurig.

Verpakken

Voor u uw bestelling in huis krijgt, verpakken we onze kunststof specials milieuvriendelijk. We gebruiken alleen verpakkingstape en omsnoeringsbanden die zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

Kwaliteit

In het vak van kunststofbewerking kunnen we simpelweg niet voor minder gaan dan perfectie. Daarom houden onze specialisten en machines uw product nauwkeurig in de gaten. In elke stap van het productieproces.

Ledframes

Onze ledframes zijn met een dikte van 22mm de meest dunne ledframes in de markt. Deze aluminium textielframes met ledverlichting zijn ware eye-catchers en bovendien eenvoudig aan te passen.

Vraag of uitdaging? Onze experts staan voor u klaar!

Wij geven vorm aan uw ambitie. Neem gerust contact met ons op.