CNC Frezen

CNC Frezen van plaatmateriaal doet Rembrands uiterst precies. We maken gebruik van twee geavanceerde CNC-bewerkingscentra van 3100 x 2100mm. Platen en blokken frezen we tot een dikte van 75mm. Het CNC frezen van kunststoffen is een verspanende bewerking. Een roterende frees garandeert een ontzettend nauwkeurig resultaat. Kies uit het volgende CNC freeswerk: contourfrezen, graveren, groeffrezen, verstekfrezen en dieptefrezen.

Maatwerk tot op de millimeter

Onze CNC-gestuurde vlakbed freesmachines kunnen we kunststoffen als acrylaat, polycarbonaat en PETG verspanen. Een van onze machines is voorzien van een snijmes. Hiermee snijden we dunne materialen op maat. En omdat onze machines digitale bestanden zoals AutoCAD kunnen inlezen, kunt u rekenen op maatwerk tot op de millimeter.

Polijsten

De randafwerking van kunststofplaten is na het frezen semi-glanzend. Wanneer u wenst, kunnen we de randen voor u polijsten. Ze zijn dan volledig strak en glanzend, zonder scherpe randjes. U bent dan zeker van een ongekend oogstrelend resultaat.

Verstekfrezen

Wilt u dat we recht of onder een hoek van 45 graden frezen? Verstekfrezen is zeker mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden. En uiteraard bewerken we gefreesde materialen naar wens. Verlijmen, buigen, bedrukken: bij Rembrands Heerenveen beheersen we alle facetten van ons ambacht kunststofbewerking.

Naturals in CNC frezen

Meer weten over acrylaat en kunststof CNC frezen? De specialisten van Rembrands nemen graag de tijd voor u.

Bel ons gerust via +31 (0)513 640 146.

Contact opnemen

  Rembrands B.V.

  Industrieterrein Haskerveen

  Postadres:
  Postbus 418
  8440 AK Heerenveen
  Bezoekadres:
  Expansielaan 2
  8447 SP Heerenveen
  Tel.: +31 (0)513 640 146
  Fax: +31 (0)513 640 487
  E-mail: info@rembrands.nl
  KvK nr: 011.057.58