Acrylaat bewerking voor professionals

Acrylaat bewerken doen we bij Rembrands al meer dan 30 jaar met hart en ziel. Juist door de unieke eigenschappen, stelt het ons in staat onze klanten te blijven verrassen. Acrylaat (technische benaming PMMA, maar ook wel plexiglas genoemd) is optisch zuiver, sterk en UV -bestendig.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij ons high-tech machinepark frezen, laseren, lijmen, polijsten en buigen we onze kunststoffen met uiterste precisie voor u, volledig op maat. Ook het digitaal drukken verzorgen we graag voor u.

Als naturals in plastic specials vinden we het belangrijk voorop te lopen in de materialen die we gebruiken. Duurzaamheid speelt een grote rol in onze keuze. Daarom produceren wij onze heldere PMMA producten vanaf nu vanuit Greencast, dat bestaat uit 100% gerecycled PMMA!

Het mooie van Greencast? Deze volledig recyclebare acrylaat plaat heeft precies dezelfde optische, mechanische, thermische en fysische als de standaard gegoten plaatkwaliteit. Greencast acrylaat komt uit de EU en kan dankzij een volledig gesloten kringloop steeds weer hergebruikt worden.

Heeft u een project waar een of meerdere acrylaat bewerkingen voor nodig zijn? Zoekt retaildisplays en (gevel)logo’s van de bovenste plank? Dan bent u bij Rembrands aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.