About

Kenners. Vormers. Partners.

Onze aandacht maakt wereldwijd indruk.

Bij Rembrands zijn we trots op het ambacht van kunststofbewerking. We creëren premium kunststof specials voor merken, retail en beurzen.

Moderne ambacht

Een van de grootste voordelen van Rembrands als partner? In elke stap van het proces heeft u altijd direct contact met een expert, boordevol kennis. En dat is een cruciale voorwaarde om snel tot resultaat te komen. Ons team bestaat uit gepassioneerde, betrokken vakmensen. Juist die aandacht maakt onze producten zo speciaal.

Rembrands

Voorheen werkten we onder de naam CreaAcryl. Vandaag de dag werken we veel breder dan alleen met acrylaat. We zijn nog steeds creatief, maar zijn vooral een rendementvolle partner in kunststof specials. Daarom hebben we gekozen voor een nieuwe naam, die onze aandacht voor detail en passie voor ons vak nog beter onderstreept: Rembrands.

Onze ambitie

Rembrands is een oer-Nederlandse naam, met internationale allure. Dat sluit perfect aan op de klanten en brands waarmee we werken. Die zitten om de hoek, maar we zijn ook partner van bedrijven die op alle continenten actief zijn. Onze ambitie is kraakhelder: wij helpen elk merk indruk te maken. Op elke denkbare plek, waar ook ter wereld.

Een goede eerste indruk

We werken onder andere samen met: